Loading...
Personbil

Effektlista för motoroptimering

Motoroptimering – Personbil

Ökad kraft, lägre förbrukning med chiptrim och motoroptimering! Tungdragen husvagn? Säkrare omkörningar? Köpt för liten motor? Vi optimerar motorn för rätt förhållanden med hjälp av bilens egna styrsystem. Syftet med motoroptimering är att med hjälp av bilens egna system uppnå en säker och jämn effektkurva samt lägre bränsleförbrukning. Detta möjliggör en jämnare, piggare, behagligare och mer ekonomisk körning. Fördelar med optimering gentemot en effektbox är:

  • Färddatorn i bilen visar rätt.
  • Högre vridmoment och effekt redan vid lägre varvtal.
  • Bilens system luras inte, antispinn samt övriga hjälpsystem fungerar som de ska. Även motorns säkerhetsmarginaler övervakas.
  • Högre effektivitet med en jämnare effektkurva, både effektökning och bränslebesparing, som enligt oss ger en behagligare och säkrare körupplevelse.

Till motorer som av någon anledning inte kan eller bör omprogrammeras erbjuder vi programmeringsbara effekt boxar med snabbkontakter, vilket vi undviker till största möjliga mån. Observera att detta inte är någon ”optimering” utan ett sätt att få mer effekt i motorn utan att programmera om styrenheten. Har du problem med avgasrening? Har du bytt någon komponent under huven? Eller är du osäker på vilken motor just din bil har så tveka inte att Kontakta oss.

Pris från 3990kr inkl. moms.

Välj fordon i listan ovan och se effekterna!

KONTAKTA OSS

MOTOROPTIMERINGAVGASKONVERTERINGADBLUE LÖSNING

Avgaskonvertering

Du vet väl att vi har avgaskonvertering till de flesta tunga fordon?

Motoroptimering

Du vet väl att vi optimerar andra fordon?